topautochei.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Magazin online

La inceput de drum am fost si eu in postura de client. Am cautat produse precum carcase de chei pe care le-am gasit in centre comerciale la preturi nejustificat de mare. 


Am cautat sa aducem aceste produse la un pret corect si asta am si facut. Suntem direct importatori din Republica Populara Chineza si asa am reusit sa aducem aceste produse la un pret poate chiar cu 80% mai ieftin fata de anumite magazine fizice. 


Va punem la dispozitie o gama variata de chei cat si accesorii de interior. Va oferim suportul nostru telefonic cu orice intrebare aveti. Asiguram si indrumare catre ateliere de chei pentru montaj/softare sau frezare a lamelei unde veti plati pentru operatiunea efectuata. 


Suntem o echipa mica dar cu dorinta de crestere. Suntem in curs de dezvoltare, ne marim gama de produse de la luna la luna. 

Promtitudinea, corectitudinea si multumirea clientului sunt lucrurile de care ne pasa cel mai mult in aceasta afacere. 

Va uram cumparaturi placute! Website detinut de Topautochei S.R.L., CIF: RO37513617, Reg.Com: J40/6423/2017