topautochei.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Carcasa cheie compatibila cu Mazda CX-5, CX-9, MX5, CX-30, CX-50, 2 butoane


Carcasa cheie compatibila cu Mazda CX-5, CX-9, MX5, CX-30, CX-50, 2 butoane


Carcasa cheie compatibila cu Mazda CX-5, CX-9, MX5, CX-30, CX-50, 2 butoane

Carcasă Cheie Compatibilă cu Mazda CX-5, CX-9, MX-5, CX-30, CX-50 - 2 Butoane

Păstrează autenticitatea și funcționalitatea cheii tale Mazda și adaugă-i protecție și un aspect proaspăt cu ajutorul carcasei noastre cheie compatibile. Concepută pentru modelele Mazda cu 2 butoane, această carcasă oferă nu doar o protecție fiabilă, ci și un aspect similar cu cel al carcasei originale.

Caracteristici Cheie:

  1. Compatibilitate Perfectă: Proiectată pentru a se potrivi precis cheilor modelelor Mazda CX-5, CX-9, MX-5, CX-30, CX-50 cu 2 butoane, această carcasă asigură un acces neîngrădit la toate funcțiile, păstrând aspectul autentic al cheii tale.

  2. Aspect Similar cu Originalul: Fabricată pentru a păstra similitudinea cu carcasele originale, această variantă este o soluție ideală pentru înlocuirea sau upgrade-ul cheii tale, oferindu-i un aspect proaspăt și modern.

  3. Durabilitate și Protecție: Realizată dintr-un material de înaltă calitate, carcasă noastră protejează cheia împotriva uzurii și deteriorării, menținându-i aspectul impecabil pentru mai mult timp.

  4. Instalare Simplă: Montajul este rapid și ușor, fără necesitatea de a folosi unelte speciale sau cunoștințe tehnice avansate. În câteva momente, vei avea o cheie protejată și stilată, gata pentru a-ți însoți fiecare călătorie.

Adaugă un plus de protecție și stil cheii tale Mazda cu ajutorul carcasei noastre cheie compatibile, ce păstrează similitudinea cu originalul. Comandă acum și redescoperă plăcerea de a folosi cheia ta într-o variantă proaspătă și modernă!


Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Topautochei S.R.L., CIF: RO37513617, Reg.Com: J40/6423/2017