topautochei.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

APARAT DE CURATAT CU ABUR. CU INCALZIRE IN 30 DE SECUNDE - KARCHER


APARAT DE CURATAT CU ABUR. CU INCALZIRE IN 30 DE SECUNDE - KARCHER


APARAT DE CURATAT CU ABUR. CU INCALZIRE IN 30 DE SECUNDE - KARCHER

Aparatul de curatat cu abur Kärcher SC 3 cu cartus de decalcifiere asigura o curatare non-stop, datorita rezervorului ce poate fi reumplut continuu. Incalzire in doar 30 de secunde!

Rezervorul de apă reincarcabil rapid și cu functionare în mod continuu, permite curățarea non-stop și economisește timp. Cartușul de decalcifiere a apei, mărește durata de viață a aparatului. SC 3 curăță fără chimicale toate tipurile de suprafețe dure. Curățarea completă cu aparatele de curatat cu abur ucide 99,99% din toate bacteriile comune de pe suprafete dure din casa. Accesoriile versatile lasa fitingurile, gresia, plitele, hotele de evacuare precum și micile fisuri și crăpături igienizate Duza de podea EasyFix cu suprafață flexibilă, asigură rezultate perfecte de curatare. Intensitatea aburului poate fi reglată in functie suprafață și murdărie, pe două niveluri. Caracteristici suplimentare: spatiu depozitare pentru accesorii, suport pentru duza de podele.

Certificat de testare* Ucide până la 99,999% din coronavirus * și 99,9% bacterii **
Randament de curățare per rezervor (m²) 75
Capacitate de încălzire (W) 1900
Presiune max. Abur (bar) Max. 3,5
Lungimea cablului (m) 4
Timp de încălzire 0,5
Boiler / capacitate rezervor (l) 1
Tipul de curent (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Greutatea fără accesorii (kg) 3,1
Greutate cu ambalaj (kg) 5
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 360 x 236 x 253
-- * Testele au arătat că, la curățarea punctuală timp de 30 secunde la putere maxima cu aparatul de curăţat cu abur Kärcher 99,999% din virusurile anvelopate, cum ar fi coronavirusul sau gripa (cu excepția virusului hepatitei B) pot fi eliminate de pe suprafețele dure, netede din mediul casnic (germeni de testare: Vaccinia-Ankara-Virus, Modificat). ** La curățarea intensă cu aparatul de curăţat cu abur Kärcher, 99,99% din toate bacteriile comune de uz casnic vor fi ucise de pe suprafețe dure, netede din mediul casnic, cu condiția ca viteza de curățare să fie de 30 cm/s şi nivelul aburului dat la maxim (germeni de testare: Enterococcus hirae).

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Topautochei S.R.L., CIF: RO37513617, Reg.Com: J40/6423/2017