topautochei.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Carcasa cheie compatibila cu Ford Focus, Mondeo, Explorer, Escape, Edge, 4 butoane


Carcasa cheie compatibila cu Ford Focus, Mondeo, Explorer, Escape, Edge, 4 butoane


Carcasa cheie compatibila cu Ford Focus, Mondeo, Explorer, Escape, Edge, 4 butoane

Carcasă Cheie Compatibilă cu Ford Focus, Mondeo, Explorer, Escape, Edge - 4 Butoane

Păstrează aspectul autentic al cheii tale Ford și adaugă-i protecție și stil cu ajutorul carcasei noastre cheie compatibile, proiectată pentru modelele cu 4 butoane. Această carcasă, similară cu cea originală, oferă nu doar protecție împotriva uzurii și deteriorării, ci și o similitudine remarcabilă în ceea ce privește aspectul și funcționalitatea.

Caracteristici Cheie:

  1. Compatibilitate Perfectă: Proiectată pentru a se potrivi precis cheii modelelor Ford Focus, Mondeo, Explorer, Escape, Edge cu 4 butoane, această carcasă asigură un acces neîngrădit la toate funcțiile, menținând aspectul autentic al cheii tale.

  2. Similitudine cu Originalul: Fabricată pentru a păstra similitudinea cu carcasele originale, această variantă este o soluție ideală pentru înlocuirea sau upgrade-ul cheii tale, oferindu-i un aspect proaspăt și modern.

  3. Durabilitate și Protecție: Realizată dintr-un material de înaltă calitate, carcasă noastră protejează cheia împotriva uzurii și deteriorării, menținându-i aspectul impecabil pentru mai mult timp.

  4. Instalare Simplă: Montajul este rapid și ușor, fără necesitatea de a folosi unelte speciale sau cunoștințe tehnice avansate. În câteva momente, vei avea o cheie protejată și stilată, gata pentru a-ți însoți fiecare călătorie.

Adaugă un plus de protecție și stil cheii tale Ford cu ajutorul carcasei noastre cheie compatibile, ce păstrează similitudinea cu originalul. Comandă acum și redescoperă plăcerea de a folosi cheia ta într-o variantă proaspătă și modernă!


Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Topautochei S.R.L., CIF: RO37513617, Reg.Com: J40/6423/2017