topautochei.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Carcasa cheie compatibila cu Bmw X1, IX, XM, X5, X6, X7, I7, culoare negru


Carcasa cheie compatibila cu Bmw X1, IX, XM, X5, X6, X7, I7, culoare negru


Carcasa cheie compatibila cu Bmw X1, IX, XM, X5, X6, X7, I7, culoare negru

Carcasă Cheie Compatibilă cu Modelele BMW X1, IX, XM, X5, X6, X7, I7 - Culoare Neagră

Păstrează aspectul autentic al cheii tale BMW și adaugă-i protecție și stil cu ajutorul carcasei noastre cheie compatibile, disponibilă într-o nuanță neagră elegantă. Cu această carcasă, vei obține nu doar protecție, ci și un aspect elegant și rafinat, la fel ca și cheia ta originală.

Caracteristici Cheie:

  1. Compatibilitate Perfectă: Proiectată pentru a se potrivi precis cu modelele BMW X1, IX, XM, X5, X6, X7, I7, această carcasă oferă o potrivire exactă și un acces neîngrădit la toate funcțiile butoanelor, menținând aspectul autentic al cheii tale.

  2. Culoare Neagră Elegantă: Cu o nuanță neagră profundă și elegantă, această carcasă se integrează perfect cu designul original al cheii tale BMW, oferind un aspect uniform și distins.

  3. Durabilitate și Protecție: Fabricată dintr-un material rezistent și durabil, carcasă noastră asigură protecție împotriva uzurii și deteriorării, menținând cheia ta într-o stare impecabilă pentru mai mult timp.

  4. Instalare Simplă: Montajul este rapid și ușor, fără necesitatea de a folosi unelte speciale sau cunoștințe tehnice avansate. În câteva momente, vei avea o cheie protejată și stilată, gata pentru a-ți însoți aventurile.

Adaugă un plus de protecție și stil cheii tale BMW preferate cu ajutorul carcasei noastre cheie compatibile, care se potrivește perfect și completează designul original al cheii tale. Comandă acum și redescoperă plăcerea de a folosi cheia ta într-o variantă proaspătă și modernă!
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Topautochei S.R.L., CIF: RO37513617, Reg.Com: J40/6423/2017