topautochei.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

BURETE ALBASTRU VALURIT SE CU FATA DUBLA-QUICK CONNECT 150MM-3M


BURETE ALBASTRU VALURIT SE CU FATA DUBLA-QUICK CONNECT 150MM-3M


BURETE ALBASTRU VALURIT SE CU FATA DUBLA-QUICK CONNECT 150MM-3M
Buretele nostru pentru lustruire ultra fină 3M™ Perfect-It™ ajută la eliminarea dârelor de pe suprafețele vopsite, chiar și de pe mașinile cu culori dificile închise la culoare. Dispunând de un design unic al feței gofrat care ține lichidul de lustruire, acest burete aplică uniform pasta de lustruire fără a elibera excesul de pastă care poate provoca ondulări în finisaj.
Pentru un finisaj excepțional și fără dâre sau holograme inestetice, utilizați Buretele pentru lustruire ultra fină 3M™ Perfect‐It™. An conceput buretele nostru cu pori moi și fini pentru a distribui în mod uniform pasta de lustruit și a îndepărta dârele de pe suprafețele vopsite, chiar și de pe mașinile cu culori dificile închise la culoare. Folosiți-l cu Pasta de lustruit ultra fină pentru mașini 3M și în mod ideal cu Adaptorul de conectare rapidă (în funcție de bureții aleși). Buretele nostru albastru de șlefuire din spumă face parte din generația următoare a gamei noastre câștigătoare de premii cu coduri de culori. Este conceput pentru la ajuta la obținerea unei finisări excepționale. Curățarea este, de asemenea, rapidă și eficientă. Disponibilă în albastru, în următoarele dimensiuni: 75 mm, 150mm sau 216mm.
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Topautochei S.R.L., CIF: RO37513617, Reg.Com: J40/6423/2017